Efsane program yeniden mi başlıyor?

Acun Ilıcalı satın aldığı TV8'in yeni yayın dönemi hazırlıklarını sürdürürken hemen hemen her gün farklı isimlerin kanalda program yapacağı haberleri gündeme geliyor. Son iddia ise 'Acun Firarda' geri dönüyor.

Acun Ilıcalı'nın 2007'den beri tv8'de yayınlanan'Gülhan'ın Galaksi Rehberi'nin kanaldaki yayınınason vermesi şaşkınlık yaratmıştı.

Bir dönem Acun Firarda adlı gezi programınıhazırlayıp sunan Acun Ilıcalı'nın kendisine benzetilen ve 'Dişi Acun' olarak tanımlanan meslektaşı GülhanŞen'in programını sonlandırması sosyal medyada da tepki çekti.

Acun Ilıcalı'nın bu programı yayından kaldırması yenive güçlü bir iddayı gündeme getirdi.

Acun Ilıcalı'ya başarıya giden yolun kapısını aralayan Acun Firar'da geri dönüyor. Programıkimin sunacağı ise henüz belli değil. Bu hafta yayın programına alınıp alınmayacağı belli olacağı söylenen 'Acun Firarda'nın adının değişip değişmeyeceği de daha sonra netlikkazanacak.

ACUN FİRARDA

Acun Ilıcalı tarafından yapılan gezi-eğlence programı ilk olarak Mart 2002'de Show TV'de Televole programı içinde yayınlanmaya başlamıştı. Daha sonra program çok tutunca Temmuz 2002'de ayrı bir programa dönüştürüldü.

Programda her hafta dünyanın farklı yerlerinden ilginç görüntüler sunan Acun Ilıcalı özelliklegençler tarafından büyük bir beğeniyle izleniyordu. Acun Firarda 2006 yılında ekranlaraveda etti.

Kaynak: haber7