DURSUN ÖZBEK KİMDİR?

Dursun Özbek kimdir sorusu birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. Dursun Özbek Nef Stadyumu'nda düzenlenen lansmanda yaptığı jestle gündeme oturdu. Peki Dursun Özbek Kimdir?

Dursun Özbek kimdir sorusu birçok kişi tarafından merak edilip araştırılıyor. Dursun Özbek Nef Stadyumu'nda düzenlenen lansmanda yaptığı jestle gündeme oturdu. Peki Dursun Özbek Kimdir?

Dursun Özbek 25 Mart 1949 yılında dünyaya geldi. Giresun Şebinkarahisar'lı olan Özbek lise eğitimini Galatasaray Lisesi'nde tamamladı. Lisans eğitimine İstanbul Teknik Üniversitesi'nde de tamamlayan Dursun Özbek, 1974 yılında Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi Spor Kulübü'nün spor takımında oynayan Özbek aynı zamanda Amatör 1. Küme'de oynadı. 1972 senesinde otomotiv alanında çalışmaya başlayan Özbek'in diğer adı Aydın'dır.

DURSUN ÖZBEK NE İŞ YAPIYOR?

Dursun Özbek ne iş yapıyor sorusu da merak edilen konular arasında yer alıyor. Otomotiv sektöründe çalışmaya başlayan Dursun Aydın Özbek Taksim'de bulunan bir dükkanda yedek parça işiyle meşgul olmuştur. Yeder parçacılık işine kardeşi Mehmet Özbek ile başlayan başlayan Dursun Özbek 1988 senesinden bu yana farklı isimlerle çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. İş hayatında başarılı olan Özbek hem işletmeci hem de yatırımcı olarak devam ediyor. Mesude Özbek ile evli olan Dursun Özbek iki çocuk babasıdır.

DURSUN ÖZBEK'İN GS SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLİĞİ

Dursun Özbek'in GS Spor Kulübü yöneticiliği resmi olarak 2014 yılında başladı. 2011 yılında yönetim kurulu listesinde olan Özbek o yıl ödenmesi gereken kulüp aidatını ödemeyi unutunca listeden çıkarıldı. 2014'te Yönetim Kurulu'na seçilen Özbek başkan yardımcısı olarak görev aldı. 2015 yılında düzenlenen Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda toplamda 2800 oy alan Dursun Özbek Galatasaray'ın 36. Başkanı seçildi. Özbek, 2017 yılında Kulüpler Birliği Başkanlığına geldi. Ancak 2018 senesinde rakibine yenilen Özbek, hem Galatasaray Başkanlığından hem de Kulüpler Birliği Başkanlığından ayrıldı.