Davutoğlu: Sen ismine ihanet ettin

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Ardahan mitinginde vatandaşlara seslendi. Davutoğlu Demirtaş'a yönelik, 'Sen ismine ihanet ettin' dedi.
Başbakan Davutoğlu seçim çalışmaları kapsamında Ardahan'da konuştu. Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasına sert tepki göstererek "Ey hesap bilmez gafil Ardahan'a neler yapıldığını bilmiyorsun bari sus." dedi.
Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
MİLLET BİZE SANDIK SİZE EMANET
"Ardahan'ı da Türkiye'de kucaklayan tek parti AK Parti'dir. Ardahan milli iradeye her zaman sahip çıktı, şimdi de sahip çıkacak.
AK Parti'de ayrım yok. Millet bize sandık size emanet. Ardahan'da 2'de 2 diyoruz. Türkiye'nin kaderini değiştirmek için gece gündüz çalıştık.
ARTIK BU DEVİ KİMSE ÇÖKERTEMEZ
1919'da Türkiye nasılsa 2002'de de böyleydi. İşgal altında değildik ama devletimizin gücü zayıftı.
Bir dev ayağa kalktı. Artık bu devi kimse dizi üstüne çökertemez. 2023'te dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağız.
Biz herkesle tarihi konuşuruz ama hiçbir güç karşısında baş eğmeyiz. Bu tarih eğer yazılacaksa, Kafkas tarihi, Ahıska Türklerini de konuşmak lazım. Yiğit Ahıskalıların bir gece yarısı trenlere bindirilip nasıl Sibirya'ya gönderildiğini de konuşmak lazım.
KILIÇDAROĞLU SURİYELİLERDEN ŞİKAYET ETMİŞ
Dün Kılıçdaroğlu, burada yine Suriyelilerden bahsetmiş, şikayet etmiş. Kafkasya'da kardeşlerimiz zulüm altında inlerken, 146 yiğit Azeri Iğdır'a geldi. Ben albayrağın altında ölmek istiyorum dediler. Bu Kılıçdaroğlu'nun büyük şefi İnönü, o 146 Azeriyi Ruslara teslim etti. Ve ordan seslendi şair, "Bizi siz öldürün vermeyin Rusa.."
SEN ÖNCE PARTİNE BARIŞ GETİR
Kılıçdaroğlu, Ortadoğu'ya barış getirecekmiş. Sen önce partine barış getir. Hesap kitap diyor ama Ardahan'a ne yaptılar demiş.
Kudüs yahudilerindir diyen adam sana selahattin demicem diyince, lafı değiştirdi. Hacı dedim koydu bunu dedi. Demirtaş Selahaddin ismine ihanet etmiştir. Kabe ile Taksim'i kıyaslamıştır. Sen o isme ihanet ettin.
SEN İSMİNE İHANET ETTİN
Demirtaş, Selahaddin ismine ihanet etmiştir. Kabe ile Taksim'i kıyaslamıştır. Önce hacı dedene hurmet et.
AL HDP'Yİ VUR CHP'YE
Bugünlerde al CHP'yi vur HDP'ye, al HDP'yi vur CHP'ye tın tın. Boş ses çıkıyor.
Hesap bilmeyen Kılıçdaroğlu diyor ki İstanbul'a Marmaray yaptılar. Ardahan'a ne yaptılar. Hey bre gafil. 70'li yıllarda kalmış solcu mantığıyla yatırımlarımıza karşı çıkıyorlar. Marmaray'ı CHP'li seçmen de HDP'li seçmen de kullanıyor.
Ardahan'a neler mi yaptık?
Ardahan'da üniversite yoktu. Doğalgaz yoktu. Kim getirdi? 62 km yol duble yolu kim yaptı? Ardahan'da su tesisi yoktu. Şimdi onu da yapıyoruz.
Ardahan'ı kafkasların Hazar'ın, Karadeniz'in geçiş güzergahı yapacağız.
Tarıma toplam 70 milyar TL destek verdik desteklediğimiz ürün sayısını 59'a çıkardık."