Davutoğlu 10 müjde verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Artvin mitinginde 'Kılıçdaroğlu, AK Parti 330'u aşamaz demiş bütün meselesi bu zenginin malı züğürdün çenesini yorar sen 100'ü bulacak mısın ona bak' dedi. Davutoğlu Artvin için 10 müjde verdi.
Artvin'de partisinin düzenlediği mitingde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türkiye'ye sığınan Suriyelileri Esad'a geri göndereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.
"1944 lekesini üzerimize çalan Kılıçdaroğlu zihniyetine fırsat vermeyeceğiz" diyen Davutoğlu, Türkiye'ye sığınan mazlum kişilere sahip çıkılacağını da sözlerine ekledi:
BORALTAN FACİASINI HATIRLATTI
"1944'te 146 Azeri kardeşimiz Iğdır'a geldi. Tek parti zihniyeti o zaman bu Azeri kardeşlerimizi Ruslara teslim etti. Azerilerin Ruslara teslim edilmesiyle alnımıza kara bir leke çalındı.
KILIÇDAROĞLU ZİHNİYETİNE İZİN VERMEYECEĞİZ
Kılıçdaroğlu diyor ki bayır bucaktan gelen Türkmenleri zalim Esad'a teslim edeceğiz. Bize sığınan kardeşlerimizi katil Esad'e teslim etmek bize yakışır mı? Biz mazlumlara bağrımızı açtık ve açmaya devam ediyoruz. 1944 lekesini üzerimize çalan Kılıçdaroğlu zihniyetine fırsat vermeyeceğiz."
Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;
Bizim altıncı mitingimiz ilk hafta Artvin olsun dedik. Kılıçdaroğlu gibi Artvin sözü için notere gitmez söz verdiniz mi yeter. Fötr siyasetinden noter siyasetine geldi. Geldiğinde bir gösterin Artvin'de yapılanları. Size 10 tane müjde vereceğim bugün.
Hopa Borçka arası Cankurtaran tüneli bu sene bitiyor inşallah gelirse gösterin.Doğalgaza bu sene kavuşuyor Artvin.
Evliya Çelebi fincan tabağı koyacak düz bir yer bulamamış yau2026 Biz Artvin'de düz yeri de buluruz ve en kısa sürece organize sanayi bölgesini kuracağızu2026 Rize-Artvin havalimanını da yapacağız inşallahu2026 Dün Atatürk Havalimanı 1338 uçak inip kalktı dün. 169 bin yolcu İstanbul'a giriş çıkış yaptı. Artvin'i teleferikle bir yamaçtan diğerine en kısa yoldan ulaşımı sağlayacağız.
İki asma köprü barajlar üzerinden Artvin'i daha da güzelleştirecek. Artvin'in çevre dokusunun bozulmasına izin vermeyeceğiz.
Milli Park'ta cam teras kuruyoruz. Dünyanın her yerinden insanlar gelsinler bu cennet Artvin'i görsünler. Borçka'ya, Arhavi'ye devlet hastaneleri yapıyoruz. 2350 km Yayla yolu, yeşil yol yapacağız. Ve Artvin turizm merkezi de olacak. Size sözu2026 Bir gün dahi dinlenme imkanım olursa Artvin'e gelip sizlerle birlikte olacağız inşallah
Devlet hastanesi olmayan hiçbir Artvin hastanesi kalmayacak. Doğu Karadeniz Projesi çerçevesinde 2350 km yayla yolu yapacağız sahil yolunu yaptığımız gibi. Hopa balıkçı barınağını da en kısa zamanda yapacağız. Yusufeli Barajı dolayısı ile bir kişi dahi mağdur olamayacak. Bizim her bir il için idealimiz vizyonumuz var Artvin yeni Türkiye'ye hazır mısın? Yüzde 60 yapacak mıyız Artvin'de?