​Cristiano Ronaldo futbolu bırakacağı tarihi söyledi

2023 yılı başında Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2.5 yıllık bir sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, kariyer planlaması hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haber: Yunus Akseki

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'ndaki geleceği hakkında, "Milli takımı bırakma kararımı önceden kimseye söylemeyeceğim. Bu karar spontane ama aynı zamanda çok düşünülmüş olacak," dedi.

Futbolu bıraktıktan sonra teknik direktör olmayı düşünmediğini belirten Ronaldo, "Geleceğimin oraya gideceğini düşünmüyorum. Kendimi futbolun dışında başka şeyler yaparken görüyorum, ama geleceği yalnızca Allah bilir," şeklinde konuştu.

Ronaldo, futbolu bırakacağı tarihi ve takımını ise şu şekilde ifade etti: "Emekliliğin yakında mı yoksa 2-3 yıl içinde mi olacağını bilmiyorum. Büyük ihtimalle kariyerimi Al-Nassr'da sonlandıracağım. Suudi Arabistan Ligi'nde oynamaktan çok mutluyum ve devam etmek istiyorum."

YouTube kanalı açtı

Son olarak sosyal medya hareketliliği ile de dikkat çeken Ronaldo, geçtiğimiz günlerde YouTube platformuna adım attı. Kanalı, ilk saatinde 624 bin aboneye ulaştı ve 90 dakika içinde 1 milyonu geçti. Ronaldo, en hızlı 1 milyon takipçiye ulaşan kanal unvanını eline geçirdi ve 4 saat içinde 4 milyon takipçiye ulaştı. Instagram’daki popülaritesini de kullanarak, bir gün içinde 25 milyon takipçiye ulaştı.

Yeni kanalında futbolun yanı sıra aile, sağlıklı yaşam, beslenme, hazırlık ve iyileşme gibi konularda videolar paylaşacak ve yirmi yılı aşkın süredir zirvede kalmasını sağlayan antrenmanlarını da gösterecek.