​CHP'li İBB'den vatandaşa zulüm!

Toplu taşımalarda millet isyanda. Her semtte, her ilçede ayrı ayrı skandal görüntüler yaşanıyor. Bugün yaşanan bir toplu taşıma yolculuğu rezaletini kaydeden Milat Gazetesi'nden Özlem Doğan, İstanbul halkının yaşadıklarını anbean görüntüledi.

CHP’li İBB’nin yönetemediği İstanbul’da toplu taşımada büyük sıkıntılar yaşanıyor. İstanbul’un en işlek semtlerinden birinde yaşanan otobüs kargaşası pes dedirtti.

Hıncahınç dolu otobüse binmeye çalışan vatandaşlar, dolu olduğu için kendilerini alamayan şoförle tartıştı. Şoför de “Bu hatta otobüs sayısı azaltıldı, 153’ü arayın, okul açılınca perişan olursunuz” dedi. Karmaşa yaşanırken otobüs arızalandı, şoför arızaya bakmak için araçtan indi. Vatandaşlar “45 dakikada bir gelen otobüs mü olur? Hiçbir yere yetişemiyoruz” diye tepki gösterirken, kalabalık dolayısıyla otobüse binen zorla indi, binmek isteyen ise binemedi.

İşte CHP yönetimi! Bu videoyu bugün çektim: Millet isyanda. Hattı azaltılan otobüs hıncahınç dolu olduğu için binemeyenler şoförle münakaşa etti. Şoför de “Bu hatta otobüs azaltıldı, 153’ü arayın, yoksa okul açılınca perişan olursunuz” dedi. Bu karmaşada otobüs arıza da yaptı. pic.twitter.com/6aYipn3EMm

— Özlem Doğan (@ozlemdogan_) September 3, 2021

(CHP’li İBB’nin gariban şoförü işten atmaması için hat ismini yazmadık. Otobüs no.sunu da blurladık)