CHP'li belediyelerin heykel yarışı devam ediyor!

CHP'li belediyelerin heykel dikme yarışı hızla devam ediyor. Son olarak Eskişehir Belediyesi, oksijen üretmeyen ağaç dikti. Öte yandan Erdoğan öncülüğünde başlatılan ağaçlandırma çalışmaları hızla devam ediyor. Son verilere göre 5 milyardan fazla fidan dikimi icra edildi, sayı günden güne OGM öncülüğünde artıyor...

CHP'li belediyelerin heykel hizmeti, vaka sayılarının düşüp hayatın normale dönmesiyle birlikte hız kazandı.

Son olarak Eskişehir Belediyesi, Hicri Sezen Bulvarı girişinde gerçekleştirdiği peyzaj ve park düzenlemesinin ardından bölgeye bir de heykel dikti.

CHP'Lİ BELEDİYELERDEN BİR HEYKEL DAHA

Peyzaj çalışmalarının ardından yapılan 'ağaç diken genç ve çocuk heykeli' görevliler tarafından planlanan yere kondu.

Belediye, heykelle ilgili yaptığı açıklamada, 'ağaç diken genç ve çocuk heykelinin' farkındalık amacıyla bölgeye konulduğunu ifade etti.

Öte yandan Eskişehir Belediyesi'nin ardından hangi CHP'li belediyenin heykel furyasına devam edeceği, şimdiden merak konusu oldu.

BAŞKAN ERDOĞAN İLE BİRLİKTE SEFERBERLİĞİ DEVAM EDİYOR

Orman yangınları, erozyon ve kuraklığa karşı mücadele için Orman Genel Müdürlüğü tarafından 1946 yılında fidan dikme seferberliği başlatıldı. Yurdun dört bir yanında yürütülen fidan dikme çalışmaları kapsamında 1946-2002 yıları arasında 3 milyon 686 bin 65 hektar alanda 4 milyar 116 milyon 394 bin adet fidan dikildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olduğu 2003 yılından itibaren başlatılan seferberlik kapsamında her yıl fidan dikme sayıları artırıldı. Bu kapsamda, 2003-2019 yılları arasında 5 milyon 402 bin 137 hektar alanda 4 milyar 637 milyon 72 bin adet fidan toprakla buluşturuldu. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından da zaman zaman çıkan orman yangınlarının tahribatını ortadan kaldırmak için fidan dikim çalışmaları hızla devam ediyor...