​Carrefour'dan bomba bir kampanya daha! Huawei Nova 10'a yüzde 9 indirim

Carrefour'dan bomba bir akıllı telefon kampanyası daha. CarrefourSA karta özel yapılan alışverişlerde yüzde 9 indirim hakkı sunuyor. Huawei Nova 10 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Oldukça yüksek ağırlığına rağmen Huawei Nova 10 elde ince bir izlenim bırakıyor. Bunun nedeni, uzun kenarlardaki yuvarlatılmış ekran kenarlarıdır. Kamera kurulumu kasadan açıkça çıkıntı yapmasına ve oldukça hantal görünmesine rağmen, akıllı telefon yine de dengeli.

Mat arka kısım parmak izlerine karşı duyarsızdır ve şık görünür, ancak bu fiyat aralığındaki bir akıllı telefondan beklediğimiz kadar kaliteli hissettirmez. Öte yandan yapı kalitesi gerçekten çok iyi. Boşluklar sıkı ve eşittir. Yalnızca SIM yuvasının kapağı çerçeveye hafifçe girintilidir ve aynı hizada kapanmaz. SIM yuvasında lastik bir conta var, ancak Nova 10 Pro'nun belirlenmiş bir IP sertifikası yok.

Genel olarak Nova 10 Pro, donanım açısından birkaç üstün özellikten yoksundur. IP sertifikası eksikliğinin yanı sıra, kablosuz şarj, daha modern bir USB standardı veya en azından bir IR blaster görmek isterdik

Huawei Nova 10: 14.490,00 TL

Detaylı Bilgi İçin: CARREFOUR

Bu haber yazıldığında tarih: 05 Temmuz 2023 saat 12:33'tür. An itibari ile Dolar: 26,14 TL Euro: 28,46 TL Gram altın:1632 TL değerindedir.