Carlo Ancelotti Arda Güler ile Modric arasında kaldı!

Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında Stuttgart'ı konuk edecek olan Real Madrid'de, teknik direktör Carlo Ancelotti orta sahada Arda Güler veya Luka Modric'ten birine forma verecek. Ancelotti, bu kararı henüz netleştirmiş değil.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 2024-2025 sezonu, bu akşam oynanacak maçlarla start alıyor.

İlk haftanın dikkat çeken karşılaşmalarından biri Santiago Bernabeu Stadyumu'nda gerçekleşecek. Real Madrid, teknik direktör Carlo Ancelotti'nin yönetiminde, Sebastian Hoeness'in çalıştırdığı Alman ekibi Stuttgart ile karşılaşacak.

Halil Umut Meler'in yöneteceği bu müsabaka, TSİ 22.00'de başlayacak.

Arda Güler mi, Modric mi?

Maç öncesinde, Real Madrid'in İtalyan teknik direktörü Ancelotti, zor bir karar almak zorunda. İspanyol gazeteci Miguel Ángel Díaz'ın haberine göre, Ancelotti, Stuttgart karşısında Bellingham ve Tchouameni'nin yanında oynayacak üçüncü orta saha oyuncusu olarak Arda Güler veya Luka Modric'ten birini seçecek.

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Courtois, Lunin, Fran Gonzalez, Carvajal, Militao, Lucas Vazquez, Vallejo, Fran Garcia, Rüdiger, Mendy, Bellingham, Valverde, Modric, Tchouameni, Arda Güler, Vinicius Jr., Mbappe, Rodrygo, Endrick.