Başkan Erdoğan'dan CHP'ye net mesaj

AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "CHP ve yoldaşları bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmaya çalışıyor. Açıkça söylüyorum: Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda AK Parti Samsun Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu güzel ülkeyi ne FETÖ'cü hainlere ne PKK'lı alçaklara ne de bunların CHP içindeki uzantılara terk edemeyiz." dedi.

CHP'nin helalleşme çalışmalarının bir oyun olduğunu belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan,"Ne diyor, ‘Helalleşme’ bu bir oyun. Alevi, Bektaşi kardeşlerimizi hedef alanlar da ülkemizdeki muhacirlere yönelik nefret söylemleri de bu oyunun bir parçasıdır." dedi.

CHP'ye mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 seçimleri ufukta belirdikçe siyasi iklimi zehirlemeye, insanımızı kutuplaştırmaya dönük hamlelerin çoğalacağının farkındayız. CHP ve yoldaşları bayat senaryoları yeniden tedavüle sokmaya çalışıyor. Açıkça söylüyorum: Ne yaparsanız yapın, başaramayacaksınız.

Bu güzel ülkeyi ne FETÖ'cü hainlere ne PKK'lı alçaklara ne de bunların CHP içindeki uzantılara terk edemeyiz." ifadelerini kullandı.