Bilet Dükkanı

​Uçak bileti, otel, araç kiralama ve transfer hizmeti veren Bilet Dükkanı, 30 yılı aşkındır ilk günkü heyecanıyla çalışmalarına devam ediyor.

Kullanıcılarına ve acentelerine yüzlerce hava yolu şirketinin uçuş seçeneklerini, otel, araç kiralama ve transfer hizmetlerini tek sayfada sunan Bilet Dükkanı, turizm teknolojileri alanında yaptığı çalışmalar ve başarıları ile sektörün önde gelen isimleri arasında yerini korumaya devam ediyor.

Har Group bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, turizm teknolojileri üreterek, turizm ürün ve hizmetlerini bir arada sunan firmamız; uçak bileti, otel, araç kiralama ve transfer gibi ulaşım ve konaklama hizmetlerine tek sayfa üzerinden ulaşmanızı sağlıyor. Çok sayıda çözüm ortağı ile 190 ülkede çok sayıda noktaya profesyonel transfer hizmeti sağlayan Bilet Dükkanı, “Seyahat Sigortası” ve “Bilet İptal Sigortası” seçenekleri ile seyahat deneyiminizi daha güvenilir bir hale getiriyor.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’ne (TÜRSAB) 30 yıldır üye olan firmamız, B2C’ de tüm bilet hizmetlerini bir arada bulundurarak hızlı ve kolay satın almayı hedeflerken, B2B için ise 2020 yılı itibarıyla tüm acentelerin kullandığı yazılımsal bir sistem sağlayarak, A Grubu seyahat acenteleri arasında yerini korumaya devam ediyor.

Bilet Dükkanı İle Güvenilir Seyahat

Uçak bileti, otel, araç kiralama ve transfer hizmetlerine tek sayfa üzerinden ulaşmanızı sağlayan Bilet Dükkanı, internet üzerinden kredi kartı ve banka kartı ile gerçekleştirilen işlemler için %100 güvenlik sağlayan 3D Security uygulamasını kullanır. Böylece bilet satın alırken kartınıza tanımlı cep telefonunuza tek kullanımlık bir doğrulama kodu gelir. Belirli bir süre içerisinde kullanabileceğiniz bu doğrulama kodu ile işlemlerinizin daha güvenilir bir şekilde gerçekleşmesi sağlanır.

Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan firmamız, 7/24 hizmet veren çağrı merkezi ile kullanıcıların karışabileceği sorunlara etkili çözümler sunar. Çoklu GDS’ler, Havayolu NDC entegrasyonları, charter tedarikçileri ve “low cost” hava yolları ile işbirliği yapan Bilet Dükkanı; uçak bileti, otel rezervasyonu, araç kiralama ve transfer hizmetleri için gerçekleştireceğiniz işlemlerinizi kısa bir süre içiresinde tamamlamanıza olanak sağlar. Teknolojik değişimlere ve yapay zeka algoritmalarına öncülük eden firmamız, bu alanda kullanıcı deneyimi sağlayan ilk şirket olma özelliği taşır.

Bilet Dükkanı’ndan Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Kullanıcılarına hızlı ve kolay kullanım sağlayan Bilet Dükkanı üzerinden uçak bileti satın almak için “Uçak Bileti” sayfamızda yer alan “Search” alanına yolculuk yapmayı planladığınız lokasyon ve tarih bilgisini girmeniz, daha sonra “Uçak Bileti Ara” butonuna tıklamanız gerekir. Karşınıza çıkan sayfa üzerinden tercih edeceğiniz uçak biletini seçerek, açılan sayfada ad-soyad, doğum tarihi ve uyruk bilgileriniz girmelisiniz.

Pasaport numarası ve pasaport geçerlilik tarihi bilgilerinizi de ekledikten sonra mail adresiniz ve telefon numarası bilgilerinizi de eklemeli ve sayfanın en altında yer alan “Ödemeye İlerle” butonuna tıklamalısınız. Ödeme sayfasında banka/kredi kartı bilgilerinizi de ilgili alanlara girdikten sonra “Ödemeyi Tamamla” butonuna tıklayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bilet Dükkanı üzerinden oluşturacağınız üyelikler ile avantajlı fiyatlarımızdan ve kampanyalarımızdan yararlanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Seyahat İmkanı

Akıllı seyahatin adresi Bilet Dükkanı, hızlı ve kolay kullanımı ile zamandan kazandırdığı gibi sunduğu kampanyalar ile bütçenizin de dostu olmaya devam ediyor. Uçak bileti, otel, araç kiralama ve transfer hizmetleri için ziyaret edeceğiniz biletdukkani.com üzerinden yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinizde yararlanabileceğiniz birbirinden avantajlı kampanyaları takip edebilirsiniz.

Üyelere ve yeni üyelere sağlanan özel ayrıcalıklar, Akıllı Saatler gibi çok sayıda kampanyamızdan yararlanarak, tatilinizi avantajlı bir şekilde planlayabilirsiniz. Kullanıcıların en iyi şekilde hizmet alması için kendini geliştirmeye devam eden ve sektörün önde gelen isimleri arasındaki yerini koruyan Bilet Dükkanı, web sitesi ve mobil uygulama üzerinden çok sayıda kampanya düzenler. Böylece bütçenizi zorlamadan yeni yerler keşfedebilir, konforlu seyahatin tadını çıkarabilirsiniz.

Hemen Bilet Dükkanı web sitemizi ziyaret edebilir ya da mobil uygulamamızı indirebilir, ayrıcalıkları takip edebilirsiniz. Fırsatlardan anında haberdar olmak için bildirimlerinizi açmayı unutmayın!