Beşiktaş'ta Ceyhun Kazancı görevinden ayrıldı

Beşiktaş, 2021 yılından bu yana kulüpte görev alan sportif direktörü Ceyhun Kazancı ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Beşiktaş, Futbol Direktörü Ceyhun Kazancı ile yolların ayrıldığını açıkladı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Kazancı'ya emekleri için teşekkür edildi.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

2021 yılında Beşiktaş Futbol A.Ş.’de Genel Müdürlük görevine getirilen, 2022 yılından bu yana ise Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Sportif Direktörlük görevlerini birlikte yürüten Ceyhun Kazancı’yla yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kulübümüze hizmetleri nedeniyle Ceyhun Kazancı’ya teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.

Taraftar geciken transferler sonrasında tepki gösterdi

Yaz transfer döneminde ezeli rakiplerine göre sessiz kalan ve yalnızca Emrecan Bulut, Jean Onana ve Daniel Amartey'i kadrosuna katan Beşiktaş'ta yönetim boyutunda hareketli günler yaşanmıştı

Siyah-beyazlı taraftarların geciken transferler sonrasında sosyal medyadan tepki gösterdiği Ceyhun Kazancı, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye istifasını sunarak görevinden ayrıldı.

Ceyhun Kazancı kim?

1979'da İstanbul'da dünyaya gelen Ceyhun Kazancı, İlkokul ve ortaokul eğitimleri ve Üniversite tahsilini İstanbul'da tamamladı. Galatasaray Lisesini 1998 yılında bitiren Kazancı, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarlarası İlişkiler bölümünü kazandı.

Buradaki tahsilinden sonra da meslek hayatı başladı. ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğus, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi şirketlerde çeşitli pozisyonlarda görev aldı.

Ceyhun Kazancı, Çaykur Rizespor'da Genel Sekreterlik görevini yürütmüş ardından Beşiktaş JK Sportif Direktörlük görevi yürütmektedir.

Beşiktaş futbol şubesinden sorumlu olan Ceyhun Kazancı, teknik direktör seçimi başta olmak üzere transfer süreçleriyle ilgileniyor. Kazancı, Valerien Ismael'in göreve getirilmesinde önemli rol oynamış ve bu nedenle bazı taraftarların tepkisini çekmişti.