Beşiktaş Lyon maçı hangi kanalda, saat kaçta... Beşiktaş'ın muhtemel 11'i

Lyon-Beşiktaş maçı için geriye sayım sürerken taraftarlar ve futbolseverler, karşılaşmanın muhtemel 11'lerini merak ediyor... Fransız ekibinin Lyon'un sahasında oynanacak olan maç final yolunda büyük önem taşıyor. Lyon Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, muhtemel 11'ler ve maç kadrosu hakkında tüm merak ettikleriniz haberimizde...

Lyon - Beşiktaş maçı için geri sayım başladı. Türkiye ve Avrupa futbol gündeminin en önemli mücadelelerinden birisi olacak Lyon Beşiktaş maçı için bekleyiş başladı. Siyah Beyazlı taraftarlar ve Türk futbolseverlerin yoğun ilgi göstereceği karşılaşma, Fransa'da Des Lumieres Stadyumu'nda oynanacak. Peki Lyon Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenebilecek? İşte, Muhtemel 11'ler

LYON BEŞİKTAŞ MAÇININ MUHTEMEL 11'LERi

Teknik direktör Şenol Güneş dün akşam yapılan antrenmanda stoper ikilisini Marcelo ve Mitrovic'ten kurup, Tosic'i de sol beke kaydırarak Adriaono'yu sol öne Babel'i de Quaresma'nın yerine sağ öne aldı. Güneş'in şu anda görünen kadrosu Fabricio - Gökhan Gönül - Marcelo - Mitrovic - Tosic - Atiba - Oğuzhan - Babel - Talisca - Adriano ve Cenk Tosun şeklinde.

LYON BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Lyon Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ 22:05'te başlayacak ve İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz tarafından yönetilecek.

Lyon Beşiktaş maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi ile başlayan Beşiktaş'ın ilk hedefi grup aşamasını geçmekti. Ancak grubun son maçında Dynamo Kiev deplasmanında alınan faklı mağlubiyet rotanın UEFA Avrupa Ligi'ne çevrilmesine neden olmuştu.

Son 32 kuraları çekilmeden 'gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz' diye yeni hedef koyan Siyah-Beyazlılar bu turda İsrail ekibi Hapoel Beer Sheva'yı geçip kurada da Olympiakos ile eşleşince yeni hedefini finale çıkmak ve kupayı kazanmak olarak koydu.