Beşiktaş istedi Fenerbahçe aldı! Yıldız futbolcu ilk pozunu uçakta verdi

Beşiktaş'ın uzun süredir peşinde koştuğu yıldız futbolcu Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye imza atmak üzere İstanbul'a geldi.

Transferde ağır ilerleyen Beşiktaş uzun süredir Tadic transferinde mutlu sona yaklaşmayı bekliyordu. Ancak Ajax'ın sözleşmesini feshettiği yıldız futbolcu Tadic süpriz bir şekilde Fenerbahçe ile anlaşarak imza atmak için İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Ajax'tan ayrılan Dusan Tadic'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kulüp yetkilileri tarafından karşılanan 34 yıl yaşındaki Sırp futbolcunun 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği ve yıllık 3,5 milyon Euro garanti ücret ile 2,5 milyon Euro imza parası alacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Dusan Tadic'in transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmış ve sağlık kontrollerinden geçmek üzere kulübümüze davet edilmiştir" ifadeleri yer aldı.

34 maçta 29 gole direkt etki

Geçtiğimiz sezon Hollanda'nın önde gelen takılmlarından Ajax ile ligde 34 maça çıkan Dusan Tadic, 11 gol 18 asistlik istatistik yakaladı.

son olarak milli Futolcumuz Orkun Kökçü ile yaşadığı tartışma ile gündeme gelen Tadic, Türkiye'de yaşanan depremde hayatını kaybedenler için tümlig takımları özel pazubandı ile sahaya çıkarken Ajax takımı bunu reddetmişti. Yaşanan olay günlerce tartışma konusu olmuştu.