BEKA’da İstanbul’un ulaşımı konuşuldu

Beşeri ve İktisadi Kalkınma ( BEKA ) Derneği’nin ‘Dirsek Teması’ programının bu haftaki konuğu İETT’nin başarılı yöneticisi Abdullah Kazdal oldu.

İETT Genel Müdür Yardımcısı ve BEKA Derneği Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdullah Kazdal, Beykoz’daki dernek genel merkezinde ‘Dirsek Teması’ programının konuğu olarak İstanbul’da toplu ulaşım ve yeni nesil toplu ulaşım modelleri üzerine çok keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

VATANDAŞIMIZIN GÜVENLİĞİ VE KONFORU İÇİN ÇALIŞIYORUZ İETT Genel Müdür Yardımcısı Abdullah Kazdal : Metro hatları İstanbul’a nefes aldırmaya devam ediyor. İETT olarak İstanbul’da yaşayan vatandaşlarımızın toplu ulaşımda hiç bir sıkıntı yaşamamaları için gerekli tüm tedbirleri alıyoruz. İstanbul’da günde yaklaşık 3 milyon vatandaşımıza hizmet veriyoruz. Vatandaşlarımızın güvenli ve rahat bir şekilde yolculuk yapabilmeleri işin önümüzdeki dönemde yatırımlar yapmaya, teknolojiden azami derecede faydalanarak geleceğin toplu ulaşımını tasarlamaya devam edeceğiz.

BEKA ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATIYOR BEKA Derneği çok önemli işlere imza atıyor. Bende yakından takip ediyorum. Özellikle hazırlanan projeler son derece önemli. Ayrıca önemli konuklar misafir edilerek son derece önemli konularda burada müzakere ediliyor, fikir alış verişinde bulunuluyor. Ben Genel Başkanımız Sayın Mustafa Alpay ve ekibine çok teşekkür ederim. Önemli hizmetler ifa ediyorlar. Genel Başkan Alpay: BEKA Derneği Türkiye’nin BEKA’sı Baki olsun diye var!

Program sonunda açıklamalarda bulunan BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay; ‘Yaptığımız ve hazırlık aşamasında olduğumuz projeler ile ülkemize, vatandaşlarımıza en güzel hizmeti yapabilmenin gayreti içerisindeyiz. Daha fazla gayret göstermemiz gerektiğinin, bizden çok şeyler beklendiğinin farkındayız. BEKA Derneği olarak icraata dayalı bir çalışma prensibimiz var. Ben ekibime çok teşekkür ediyorum. Çok yoğun bir tempo ile çalışıyorlar. Sayın Genel Müdürümüze de teşrifleri için çok teşekkür ederim. Tecrübelerinden istifade ettik. Allah yardımcımız olsun.’ dedi.