Bayramda ulaşım yarıyarıya

İstanbullulara bayram indirimi. Ramazan Bayramı'na yaklaştığımız şu günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden indirim müjdesi geldi. İstanbullular bayram boyunca ulaşımdan %50 indirimli faydalanacak

MUHARREM YAĞIZ / İSTANBUL

İSTANBUL Büyükşehir Meclisi'nin aldığı karara göre, İETT Otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş Feniküleri ve Şehir Hatları Vapurları ile birlikte İstanbul Otobüs AŞ. ve Özel Halk Otobüsleri de %50 indirimli hizmet verecek.

Ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı'nı İstanbullular'ın rahat ve huzurlu geçirebilmesi için bir dizi önlem aldı. Buna göre, İETT'nin Arefe ve Bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel olarak otobüs sefer sayısını arttıracağı ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli olarak yapılması için gereken bütün tedbirleri alacağı bildirildi. ULAŞIM A.Ş'nin ise Bayramın üç günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları ise sıklaştırılarak gerçekleşeceği belirtildi.

Açıklamada ayrıca İSKİ, İtfaiye ekipleri, Sağlık İşleri Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Acil Yardım ve Cankurtarma Müdürlüğü, Mezarlıklar Müdürlüğü, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı'nın da koordineli olarak çalışmalarının yürüteceği bildirildi.