Batı yine şaşırtmadı! Özgür Filistin diye bağıran kişiye silah çekti

Fransa'nın Montpellier kentinde İsrail'e destek yürüyüşü sırasında "Özgür Filistin" diye bağıran bir kişi polis tarafından tutuklandı.

7 Ekim'de Hamas'a bağlı silahlı biriklerin İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı harekatı dünyada büyük ses getirirken İsail'in aciziyeti gözler önüne serildi. Dünyanın en gelişmiş silah sistemlerine sahip olan İsrail'in içlerine kadar sızan İzzeddin el Kassam Tugayları, çok sayıda rütbeli İsrail askerini rehin alırken çıkan çatışmalarda ise çok sayıda İsrail askeri öldürülmüştü.

Hamas'ın başlattığı operasyonlara karşı yasaklı fosfor bombaları kullanan İsrail Gazze'yi ablukaya alırken binlerce masumu katletti. İsrail'in işlediği savaş suçlarına karşı dünyanın her yerdinden insanlara Filistin için sokaklara inerken Batı ülkelerinde ise destek gösterilene izin verilmedi. Son olarak ise Fransa'da Filistin'e destek vermek adına şehir meydanında "Özgür Filistin" diye bağıran bir kişiye polislerin müdahalesi tepki çekti. O anlar kameralara yansırken çok sayıda polisin göstericinin üzerine çullandığı görüldü.