BAŞINIZA DOLANSIN!

New York Times kaynaklı belli senaryolara zemin hazırlayan "bir yıldan uzun süredir Kaddafi'yi deviren silahların ÖSO'ya ulaştırıldığı" haberleri tamamen asılsız! Bu tarz haberlerin dünyaya servis edilmesinin tek sebebi ise Suriyeli muhaliflerin Cenevre Konferansı'na kolu-kanadı kırık gitmesi!..

New York Times kaynaklı fitne odaklı habere göre; "2011 yılında Libya Lideri Muammer Kaddafi'yi deviren silahlar, Katar Emirliği'ne ait kargo uçakları ve gemilerle Suriye'ye naklediliyor." Bunlardan birinin de, Şubat 2013'te gerçekleştirildiği iddia edilen haberde; Türk istihbaratının bir kargo uçağını, içinde silah

bulunduğu gerekçesiyle Ankara'ya indirdiği vurgulanıyor. Fakat bu da tamamen çarpıtılmış bir bilgi ve tamamen asılsız! Büyük bir oyun hazırlığında olan Batılı güçlerin; tek maksatlarının Cenevre Konferansı'na katılacak olan muhalif güçlerin kolunu-kanadını kırıp, konferansa güçsüz şekilde katılmalarını sağlamak.

RUSLARI KESSEN BUNU YAPMAZ!

Rusların üzgün olduğunu; çünkü taşınan silahların(!) önemli bölümünün de, Rusya'nın, bir zamanlar müttefiği olan Kaddafi'ye verdiği silahlar olduğu vurgulanan asparagas haberde; o silahların şimdi de başka bir Rus müttefiği olan Esed'e karşı kullanılacağı zırvalanıyor.

Her türlü yanlı ve birtakım odaklara hizmet eden, belli sonuçlara zemin hazırlayan Batı kaynaklı haberlere rağmen; Esed'e karşı savaşan ÖSO'lu mücahidler, morallerinin yerinde ve zaferin yakın olduğuna inandıklarını vurguladı.