Bahçeli'den çok sert Süleyman Şah tepkisi

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Erdoğan'ı, Davutoğlu'nu ve Necdet Özel'i yerden yere vurdu.
MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı Şah Fırat operasyonuna ilişkin değerlendirmesinde hükümete yüklendi.
SESİNİN ŞİDDETİNİ ARTIRDI
Konuşması sırasında zaman zaman sesinin şiddetini artıran Bahçeli, "Bunu yapanlara yazıklar olsun, hakkımız var sa da haram olsun" dedi.
Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;
ŞEHİTLER ÖLMEZ
"Ege Üniversitesi'nden gelen acı bir haberle hepimiz kahrolduk. hainlerin saldırısına uğradı. Duygularımızı ifade etmek için kelimeler kifayetsizdir. Ne çok ölüyor ne çok üzülüyoruz. 46 yıldır tabutlar omuzlardan inmiyor. Bu yıl da fırat evladımızı ebediyete uğurladık. Fakat bunu da aşacağız. Biz şehitler ölmez vatan bölünmez demeyi sürdüreceğiz.
KATİL BU EYLEMİ HERKESİN GÖZÜNÜN ÖNÜNDE YAPTI
Ege Üniversitesi İzmir'dedir, İzmir Türkiye'nin 3. büyük şehridir. Aylardır süren gerilim ve gerginlik üniversitede huzur bırakmadı. Üniversite yönetimi uyumuştur. İl valisi şikayetleri karşılayamamıştır. Fırat evladımızı şehit eden katil bu hunhar eylemi herkesin gözünün önünde yaptı.
REKTÖR NE İŞ YAPMAKTA
Fırat yerde yatarken hiçbir insan ilk yardımda bulunmamıştır. Sorarım sizlere Ege Üniversitesi rektörü ne iş yapmakta ne görevi yapmakta. Koltukta oturmayı hala onursuzca sürdürecek midir? Ege Üniversitesi senatosu ahlaksızca bir açıklama yapmıştır.
ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM
İzmir'de insanlık bıçaklandı. Gazelli gençlerin avukatlığına savunan Davutoğlu ve Erdoğan Fırat sizin için ne ifade etmektedir. Fırat'ı canından ettiniz. Evladımıza ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.
SÜLEYMAN ŞAH VATAN TOPRAĞIDIR
Süleyman Şah Türbesi karakol haline getirildi. Eski türbenin tamiri imkansız hale gelince belirlenen yeni yerine taşınmuıştır. Suriye ile imzalanan halde protokolu Süleyman Şah türbesinin Türkiye'ye ait olduğunu belirtmiştir. Birkez daha söylüyorum Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu vatan toprağıdır Ankara'dan Kayseri'den Manisa'dan hiçbir farkı yoktur.
Davutoğlu vatan topraklarınızı korkakça kaçıp bıraktığınızı görmeyecek misiniz? Erdoğan ceddimizin kemiklerini nakliye araçlarına yüklediğinizi hala anlamayacak pişman olmayacak mısınız? Davutoğlu bu rezillikle övünmektedir.
NECDET ÖZEL'E SERT TEPKİ
Bunlar Allah muhafaza yarın Erzurumu Edirneyi peşkeş çeker! Ey Özel paşa senin için vatan nedir? Harbiye'de vatan konusu işlenirken dersi mi kırdın okuldan mı kaçtın? Sayın Davutoğlu ya sana ne demeli? Stratejik Derinlik çuvalına herşeyi koydun da vatanı mı bıraktın. Erdoğan'a bir şey demek ise zaman israfı. Zira sen vatanı çoktan bıraktın yollarını ayırdın.
Genelkurmay başkanı askeri zaruretleri bahane göstererek kaçış operasyonunu gerekçelendirmiştir. Suriye'deki sorunlar yeni değildir. Genelkurmay başkanlığı hükümet kanadıyla askeri zaruretleri açıklamalıdır. Hani ihtiyaç olduğunda türbeye gidilip savunulacaktı. Nerede kaldı meydan okumalar. Özel paşa karargahta an be an geri çekilmeyi izlerken en küçük bir utanma ve mahcubiyet göstermemiştir. Başbakan ceketi çıkarmış masaya serilmiş inceleme yaparken muzaffer komutan edasıyla poz vermiştir.
IŞİD KİM Kİ
Başbakan karargahta ceketi çıkartmış, masaya serilmiş, sanki fethe çıkmış muzaffer komutan edasıyla pozlar vermiştir.
AKP bir tarafta bayrak indirirken diğer tarafta bayrak dikmiştir. AKP vatan topraklarını bombalayarak tarihe geçti. IŞİD kimdir ki hükümet kaçmaktadır?"
İÇ GÜVENLİK PAKETİ TARTIŞMALARI
Gazi Meclis Arena'ya dönmüş, şiddet sahneleri normalleşmiştir. Meclis'in itibarı baştan aşağı sarsılmıştır. Biz öncelikle AKP'nin üslübunu kabul etmiyoruz. AKP'nin tehditlerine sıcak bakmıyoruz.
Bu pakette evet diyeceğimiz maddeler var. Havai fişek,saban, molotof gibi maddelerle gösterilere karışanların cezalandırılacağı maddelere, zarar verenlere zararın ödettirilmesi maddesine, yüzünü kapatanların kimliğini gizleyenlere ceza verilemesine MHP destek vermiştir.
Fakat, vali, kaymakam ve polisleri keyfi uygulamaların kontrolünün verilmesine karşıyız. Vali, jandarma ve sahil güvenliğin hiyerarşisinin bozulmasına karşıyız.Valilere verilen yetkiler bizim için sorumludur.
Davutoğlu'nun bizi HDP ile ittifak yaptığımız söylemesini de kabul etmiyoruz. Bu paket çıkmayacaktır, çıksa da geçerliliği tartışılacaktır.
Erdoğan yine 400 vekil istemiştir. Erdoğan ve havuz medyası mağduriyet butonun yine basmıştır.Kızına suikast iddiası çarşaf çarşaf gazetelerde yer almıştır. Kızına siyaset yaptıracaksan bu yollara başvurmasın.Bir sosyal medya ismine 'çık ortaya delikanlıysan' diyerek gözünü karartmıştır.
Biz Erdoğan ve bu kullanıcının (Fuatavni) arasına girmeyeceğiz.Sen delikanlıysan partini kim kurdurdu, PKK'ya ne tavizler verdin, oğlunun mal varlığı nereden geldi, anlat da merakımızı giderelim.