Avrupa maçı öncesi Beşiktaş'ta sakatlık şoku

Beşiktaş futbol takımında son olarak transfer edilen oyunculardan Daniel Amartey, antrenman sırasında bir sakatlık yaşadı.

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta Avrupa maçı öncesi önemli gelişmeler yaşanıyor.

Beşiktaş Park'ta gerçekleşecek olan maç, saat 21.00'de başlayacak. Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Joao Pinheiro ise mücadelenin hakemliğini üstlenecek.

Romanya'nın başkenti Bükreş'te oynanan ilk maçı Vincent Aboubakar, Omar Colley ve Bakhtiyor Zaynutdinov'un golleriyle 3-2 kazanarak İstanbul'a avantajlı dönen siyah-beyazlı ekip yarınki mücadeleyi kazanması ya da berabere bitirmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplara kalacak ve Avrupa'nın kulüpler bazında üçüncü organizasyonunda ilk kez mücadele etmeye hak kazanacak.

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ve Semih Kılıçsoy yarın oynanacak karşılaşmada görev yapamayacak.

Play-off turunda isimleri UEFA listesine verilmeyen iki futbolcu Bükreş'te oynanan ilk karşılaşmada da forma giyememişti.

Son transferlerden biri olan Daniel Amartey, takımın antrenmanında sakatlık yaşadı.

A Spor'un aktardığı habere göre, Ganalı futbolcu yaklaşık 2 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak.

Tek stoper Colley kaldı

Beşiktaş, transfer dönemini oldukça sakin geçirmesi nedeniyle taraftarlar tarafından eleştirilere maruz kalıyordu. Özellikle Faslı stoper Sais'in Arabistan'a, Francisco Montero'nun ise Arouca'ya transferleri sonrası, asıl mevkisi stoper olan Omar Colley ve Daniel Amartey takımda kalmıştı. Ancak Daniel Amartey'in yaşadığı sakatlık nedeniyle Kiev maçında stoper mevkinde Kaptan Necip Uysal'ın oynaması bekleniyor. Bu durum taraftarlar arasında endişe ve eleştirilere yol açtı.