Arda Güler için ayrılık vakti

Real Madrid'de istediği forma şansını bir türlü yakalamayan Arda Güler kiralık olarak ayrılmak için kesin kararını verdi.

İspanyol devi Real Madrid'de Arda Güler ile devre arasında yollar ayrılıyor. Milli futbolcu kendisi için en doğru olanın oynayacağı bir kulübe gitmek olduğu konusunda Teknik Direktör Ancelotti ile bir görüşme gerçekleştirdi. Arda Güler'in takımda kalmasını isteyen İtalyan hoca, genç oyuncunun ısrarını görünce ayrılığa yeşil ışık yaktı. Arda Güler son olarak Florentino Perez ile bir görüşme yaparak başkandan ayrılık için onay isteyecek.

Nuri Şahin ile söz kesti

1,5 yıllığına kiralık olarak gitmek isteyen Arda Güler, Borussia Dortmund'un hocası Nuri Şahin'le görüşme halinde. Milli futbolcuyu çok beğendiğini her fırsatta dile getiren Nuri Şahin, Arda Güler'le yaptığı görüşmede Real Madrid'le ayrılık konusunda anlaşabilirse ona kapılarının açık olduğunu belirtti.

Ya Dortmund ya Sevilla

Arda Güler'i isteyen bir başka ekip ise Sevilla. İspanyol ekibi milli futbolcu ile yaptığı görüşmelerde büyük aşama kaydetti. İspanya'da oynama fikrine sıcak bakan Arda Güler'in Borussia Dortmund ve Sevilla tercihleri arasında kaldığı, son kararını ise Real Madrid yetkilileriyle yaptığı görüşmeden sonra vereceği öğrenildi.