Arap ülkeleri Hamas için Batı'nın kapısını çalmış!

7 Ekim'den bu yana işgalci İsrail'in katliamları aralıksız devam ederken Hamas yetkilisi Musa Ebu Merzuk'tan Filistin yönetimi ve bazı Arap ülkeleriyle ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

23. gününe girilen Hamas ile işgalci İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken, işgalci İsrail, katliamlarını aralıksız sürdürdü.

Batılı devletlerin desteğini alarak okul ve hastaneleri bombalayan işgalci İsrail'e karşı mücadele eden Hamas'tan dikkat çeken bir iddia geldi.

Hamas'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları'nın yetkilisi Musa Ebu Merzuk, yaptığı açıklamada: "Batı'ya gizlice Hamas'ı ortadan kaldırma çağrısında bulunan Filistin Yönetimi üyeleri ve bazı Arap ülkeleri var." diyen Merzuk, mesajına şöyle devam etti:

Hizbullah'tan ve Batı Şeria'daki kardeşlerimizden ciddi bir destek bekliyorduk. Özellikle Ramallah yönetiminin utanç verici tavrı, bizi hayal kırıklığına uğrattı." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Arap devletlerine sitem eden Kassam Tugayları, onlardan gelecek herhangi bir askeri desteği kabul etmeyeceklerini açıklamıştı.