Antalya'da yaşanan depreme ilişkin vali açıklama yaptı

Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Deprem Antalya başta olmak üzere Akdeniz'in kıyı illerinde hissedildi.

Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Deprem Antalya başta olmak üzere Akdeniz'in kıyı illerinde hissedildi. Son dakika haberi: Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin büyüklüğünü 5.4 olarak açıkladı. Deprem Antalya başta olmak üzere Akdeniz'in kıyı illerinde hissedildi.

VALİ'DEN İLK AÇIKLAMA

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, "Depremle ilgili bize ulaşan olumsuz bir ihbar yok" açıklamasını yaptı.

BELEDİYE BAŞKANI'NDAN AÇIKLAMA

Depremin merkez üssü Gazipaşa'nın Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, deprem nedeniyle herhangi bir can kaybı ve hasarın oluşmadığını açıkladı.

BİRÇOK İLDE HİSSEDİLDİ

Deprem Antalya, Muğla, Mersin, Isparta ve Adana başta olmak üzere birçok çevre ilde hissedildi.

"KKTC'DE ŞİDDETLİ HİSSEDİLDİ"

NTV Lefkoşa Temsilcisi Selim Sayarı, depremin KKTC dahil tüm Kıbrıs'ta 20 saniye boyunca hissedildiğini ve büyük korkuya neden olduğunu belirtti.

"YIKIMA NEDEN OLMAYACAK BİR DEPREM"

Kocaeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerif Barış, depremin Antalya'da ciddi yıkıma olmayacağını kaydetti. Depremin kıyıdan uzakta ve derinlikte olduğunu vurgulayan Barış, Antalya'nın zemininin kaya olmasının da hasarı önlemede önemli olduğunu belirtti.