Antalya''da film gibi soygun!

Antalya''da duvarı delerek kuyumcuya giren soyguncular 4,5 kilogram altın çaldı Antalya''da yandaki boş dükkânın duvarını delerek kuyumcuya giren soyguncular 4,5 kilogram altın çaldı. Hırsızlar kuyumcuda sadece bir bilezik ve kolye bıraktı.

Antalya’da film gibi bir soygun yaşandı. Kuyumcunun yanındaki boş dükkâna girerek duvarı delen hırsızlar, 1 milyon lira değerinde altın çalarak kayıplara karıştı. Kepez ilçesi Sütçüler Mahallesi'nde kuyumcu dükkânı işleten Ali A, sabah saatlerinde iş yerine geldiğinde vitrindeki altınlardan sadece bir bilezik ve kolye kaldığını gördü. Dükkânın duvarında yaklaşık yarım metrelik bir delik olduğunu fark eden Ali A, durumu polise bildirdi.

Tavandaki sacları kırarak boş dükkana girmişler

Olay yerine gelen polis ekipleri şüphelilerin, kuyumcunun yanındaki boş dükkâna tavanındaki sacları kırarak girdiği oradan da duvarı delerek kuyumcuya ulaştığını belirledi. İncelemede, şüphelilerin yaklaşık 1 milyon lira değerinde 4,5 kilogram altını çaldığı tespit edildi.

Şüphelilerin güvenlik kamerasını ve alarmı devre dışı bırakmak için elektrik panosuna zarar vererek elektriği kestiği görüldü. Ali A, daha önce de iki kez duvarı delerek dükkana girilmeye çalışıldığını söyledi.