Ali Koç Jose Mourinho'nun maliyetini duyurdu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, teknik direktörlük görevine getirilen Jose Mourinho'nun maliyetini açıkladı. Ali Koç, Jose Mourinho'nun tüm ekibiyle birlikte yıllık maliyetinin 12 milyon euro olduğunu bildirdi.

Süper Lig'de şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Fenerbahçe, teknik direktör değişikliğine giderek İsmail Kartal'ın yerine dünyaca ünlü Jose Mourinho'yu getirdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV'ye yaptığı açıklamada, Mourinho ve ekibiyle 1 yıllık 12 milyon euro karşılığında anlaştıklarını duyurdu. Koç, "Aziz Yıldırım, Mourinho'ya 15 milyon euro teklif etti. Biz ise 12 milyon euro karşılığında anlaştık. Bu, Mourinho'nun bize olan güveninin bir göstergesi. En iyi sonuçları elde etmek için gerekli tüm malzemeye sahibiz ve biraz da yeni eklemeler yaparak başarıya ulaşacağız," dedi.

Jose Mourinho'nun Roma'da vergiler dahil yıllık 12 milyon euro kazandığını, Süper Lig'de de aynı miktarı alacağını belirten Koç, bu anlaşmanın dikkat çekici olduğunu vurguladı.

Aziz Yıldırım, 15 milyon euroda anlaştık demişti

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Jose Mourinho'nun maliyetiyle ilgili farklı rakamlar dile getirmişti.

Yıldırım, "Mourinho ve ekibinin toplam ücreti konusunda biz 14,5 milyon euro dedik, onlar ise 15,5 milyon euro istedi. Sonunda 15 milyon euroda anlaştık," açıklamasında bulundu.