Abdullah Ağar'dan dikkat çeken iddia!

Son yıllarda PKK/YPG gibi bölücü terör örgütlerine karşın etkin mücadele yürüten Türkiye, MİT destekli operasyonlarla çok sayıda üst düzey yöneticiyi etkisiz hale getirirken Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan dikkat çeken bir iddia geldi.

PKK/YPG gibi bölücü terör örgütlerine kaşı etkin mücadele yürüten Türkiye, son yıllarda geçekleştirilen başarılı operasyonlarla kırmızı, turuncu ve gri kategorilerde yer alan çok sayıda eli kanlı teröristi etkisiz hale getirdi.

Başarılı operasyonlar neticesinde, köşeye sıkışan bölücü terör örgütünde çözülmeler başlarken Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'dan çarpıcı bir iddia geldi.

Sosyal medya hesabından "ey terörün baronları! Size sesleniyorum." ifadeleri ile paylaştığı mesajında bebek katili Abdullah Öcalan ile PKK’yı 1978’de kuranlardan biri olan, sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Rıza Altun'un nerede olduğunu soran Ağar," Irak’taki kaynaklarım bana bir şeyler fısıldıyor." İfadelerini kullandı.

Eminim devletin elinde de sağlam bilgiler var

Irak'taki kaynaklarına dayandırdığı iddiasını dile getiren Ağar, "Kandil’e yapılan hani o malum SİHA akınında Rıza Altun etkisizleştirildi mi?" sorusunu sorarken paylaşımının devamında şu soruları sordu:

Etkisizleştirilmedi mi? Konuşun. Neden saklıyorsunuz? Geçmişte de aynı şeyleri yaptınız. Ali Haydar Kaytan’ı da Suriye genel sorumlusu Sofi Nureddin kod Halaf Muhammed’i de gizlediniz. Ne oldu? Ortaya çıkmadı mı? Neden örgüte yalan söylüyorsunuz? Moral bozukluğu olmasın yalanının arkasına neden gizleniyorsunuz? Örgütün neden biz ölüyoruz, Ali Haydar, Sofi Nurettin, Rıza Altun ölüyor, ama neden göbekleri kocaman olmuş, mağaralarından, haremlerinden çıkamayan, lüks hayatlarından vazgeçemeyen “Sizler neden ölmüyor” diye, sizi sorgulamasından mı korkuyorsunuz? .

Ey terörün baronları!Size sesleniyorum.Abdullah Öcalan ile PKK’yı 1978’de kuranlardan biri, sözde KCK Yürütme Konseyi Üyesi Rıza Altun nerede?Irak’taki kaynaklarım bana bir şeyler fısıldıyor. Eminim devletin elinde de sağlam bilgiler var.Kandil’e yapılan hani o malum SİHA… pic.twitter.com/o42YSlfu3C

— Abdullah Ağar (@abdullahagar2) October 10, 2023