26 Aralık'tan itibaren bedava olacak

Apple'ın yılbaşına doğru seçtiği uygulamaları ücretsiz olarak sunduğu özel bir kampanya başlıyor. Buna göre 12 gün boyunca kullanıcılar ücretli bir uygulamayı bedava indirebilecek.

Apple'ın yılbaşına doğru seçtiği uygulamalarıücretsiz olarak sunduğu özel bir kampanyabaşlıyor. Buna göre 12 gün boyunca kullanıcılarücretli bir uygulamayı bedava indirebilecek.

Apple her yıl olduğu gibi bu yıl da yılbaşı sürpriziniyapmaktan geri durmadı. 26 Aralık tarihi itibariylekullanıcıların indireceği '12 Days of Gifts' yani '12Gün Hediye' uygulaması sayesinde kullanıcılar butarihten itibaren 12 gün boyunca her gün ücretsiz biruygulama indirebilecek.

Uygulama kullanıcıya her gün bildirim göndererek 'x uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz'uyarısını verecek ve bu sayede kullanıcı da indirebileceği uygulamadan haberdar olacak.

Oyun, uygulama, film, kitap gibi birçok farklı kategoriden Apple'ın seçeceği uygulamalarınücreti ne olursa olsun o gün kullanıcıya ücretsiz olacak. Ancak bunun için kullanıcıların sözkonusu uygulamayı telefonlarına indirmeleri ve 26 Aralık tarihini beklemeleri gerekiyor. 6Ocak tarihine kadar da bu kampanya devam edecek.