2024 PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı

2024 Yılı PMYO Giriş Sınavı sonuçları açıklandı. Sonuç duyurusu Polis Akademesi Başkanlığı resmi internet adresinden yapıldı. Adaylar sonuçları "Polis Akademisi Sınav Sonucu Sorgulama" ekranı üzerinden görüntüleyebilecek.

2024 yılı Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Giriş Sınavı sonuçları açıklandı ve sonuçlar, Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden erişime açıldı.

24 Eylül Salı günü ilan edilen PMYO Giriş Sınavı sonuçlarına adaylar, Polis Akademisi’nin "Sınav Sonucu Sorgulama" ekranı aracılığıyla ulaşabilecekler.

Resmi duyuruda, sınav sonuçlarının posta veya farklı iletişim yollarıyla bildirilmeyeceği, sadece internet üzerinden açıklanan sonuçların geçerli olduğu belirtildi. Bu nedenle adayların sonuçlarını yalnızca çevrimiçi sistemden kontrol etmeleri gerekiyor.

Yedek adaylar dikkat etmeli

Ayrıca, yedek olarak listelenen adaylar için de sonuçların Polis Akademisi’nin resmi sitesinde yayınlanacağı ifade edildi. Bu adaylara posta veya farklı iletişim araçlarıyla herhangi bir bilgilendirme yapılmayacak. Yedek adayların ilerleyen süreçlerdeki planlamalar hakkında güncel bilgilere ulaşabilmek için Polis Akademisi’nin internet sitesini düzenli olarak takip etmeleri gerektiği hatırlatıldı.