Fenerbahçe İsmail Kartal iddialarını yalanladı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, eski teknik direktörü İsmail Kartal'a "Bu sezon başka bir kulüple sözleşme imzalama." dediği öne sürüldü. Kulüpten yapılan açıklamayla iddialar yalanlandı.

Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı aldığı mağlubiyetin ardından, teknik direktör Jose Mourinho'nun durumu tartışma konusu oldu. Bu gelişmelerin ışığında, sarı-lacivertli kulüple ilgili dikkat çeken bir iddia gündeme geldi.

Ekol TV Spor Müdürü Onur Yıldız, Ekol Futbol Ekstra programında yaptığı açıklamada, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un İsmail Kartal'a, "Bu sezon hiçbir yerle sözleşme imzalama. Bir ihtiyacın varsa bana söyle ama herhangi bir kulüple sözleşme imzalama.' dediği şeklinde bir haber geldi" dediğini belirtti.

Fenerbahçe iddiaları yalanladı

Fenerbahçe sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Kartal iddialarını yalanladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: "Ekol TV isimli televizyon kanalında Onur Yıldız isimli şahsın, ‘duyum aldım’ diyerek Başkanımız ile ilgili dile getirdiği iddialar, Başkanımızın eski teknik direktörümüz İsmail Kartal’a ‘hiçbir takımla anlaşma, benden haber bekle’ dediği sözleri tamamen yalandır.

Kamuoyunun bu ve benzeri gerçek dışı söylemleri dikkate almamasını rica ederiz."